Eskiharman İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Milli Eğitimin genel amaçlarına uygun öğrenciler yetiştirilsin, Okulumuzun öğrencileri toplumda örnek gösterilen bireyler olsunlar...

Misyon: Biz, bütün öğrencilerimizin; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerini öğrenen ve uygulayan bireyler olmasını sağlamak, demokratik yaşam şekline, hak, adalet ve paylaşım davranışlarının gelişmesine, insan haklarına saygılı, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, kendine güvenen, eğitim, sağlik, tarih, milli kültür değerlerine sahip çıkan yüzyılımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceri ve davranışları kazandırmak için varız.

Başarılar: En büyük başarımız gözlerinin içi gülen öğrencilerimiz.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 90 (530) 348 69 51

Belgegeçer - (472) 221 2067

WEB - https://eskiharmanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Eski Harman Köyü Merkez/ AĞRI

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz şehir merkezine 12 km. uzaklıktaki Eskiharman Köyü yerleşkesindedir.

Adres - Eski Harman Köyü Merkez/ AĞRI

Ulaşım Şehir merkezinden, köy servisi, özel araç veya taksilerle okula ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ağrı şehir merkezine uzaklığı 12 km.dir